Op zoek naar leuke of gekke vrijgezellenfeest opdrachten? Je vind ze hier op het forum! Of heb je zelf bijzondere vrijgezellenfeesten meegemaakt? Plaats die hier en ontvang gratis bioscoopkaartjes. Have fun!

De leukste ideeën voor vrijgezellenfeest opdrachten!
Gebruikersavatar
Door Biestheuvel
#59
Bestaande uit Krat stapelen en Freefall. Deze activiteit duurt 2 uur.

Krat stapelen
Krat stapelen: een echte teamactiviteit op hoogte. Zowel de klimmer als de overige deelnemers zijn van groot belang. Wie heeft de beste balans en lef om zo hoog mogelijk op een stapel kratten te klimmen die elk moment om kan vallen? Hier is goed teamwork een must! Als u een activiteit op hoogte zoekt waaraan bijna iedereen kan deelnemen dan is krat stapelen de activiteit bij uitstek.

Free Fall
Het echte vrije val gevoel: U hoeft niet meer uit een vliegtuig te springen of met een elastiek om uw enkels van een brug te springen om de ervaring van een vrije val te beleven. In plaats daarvan kunt u deze unieke ervaring opdoen met de Free Fall. U begint met de klim naar boven, waarna een instructeur u op hoogte vertelt wat u te wachten staat tijdens de Free Fall. Vervolgens gaat u gezekerd op een plateau staan en neemt u een sprong naar beneden waarna u geremd wordt en een veilige en gecontroleerde landing maakt.

https://www.biestheuvel.nl/activiteiten ... -dutchman/
Laatst omhoog gehaald door Biestheuvel op di mar 12, 2019 3:44 pm.

Vind hier gave vrijgezellenfeest activiteiten >>>